Befőttesüveg mint csavartartó

A befőttesüveg méreténél fogva is alkalmas különféle apróságok tárolására. És most nem az az egyszerű tipp jön, hogy ezekben tárold a kis csavarokat – mert az túl egyszerű lenne, mutatunk egy sokkal praktikusabbat!

Befőttesüveg az örök káosz és keresgélés ellen

Szeretsz barkácsolni és ugyanakkor a rendet is szereted? Nem akarsz sok pénzt szánni arra, hogy a szerszámaid, tartozékaid speciális kis fiókokban és szekrényekben legyenek, és ne keveredjenek el? Főleg a pici dolgokra, például a csavarokra, az anyákra, szögekre és alátét gumikra gondolunk. Adunk egy elmés csavartartó tippet, ami nem kerül sokba, és a felszerelése sem vesz el sokat a drága idődből.

Helykímélő csavartartó a műhelyedbe

Vegyél elő egy befőttesüveget, majd a tetejét csavarozd fel az egyik polcod aljára, vigyázva arra, hogy a csavar ne lyukassza ki a polc felső felszínét, mert nem a polc szétfurkálása a cél. Majd ez után tedd a befőttes üvegbe a kiválasztott kis csavarokat, alátéteket, stb. és csavard rá az üveget a tetejére.  A csavartartó helytakarékos hiszen nem kell állandóan arra figyelni, hogy össze ne keveredjen a sok kis alkatrész, és ami még nagyon fontos, hogy egyből látod az átlátszó üveg tartalmát. Nem csak alkatrészeket tárolhatsz így, hanem virágmagok vagy bármilyen más apró holmi tárolására is kiváló.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük