A ceruza képkeret

Gondoltad volna, hogy a ceruza is megfelelő eszköz arra, hogy valami igazán egyedit alkoss? Biztosan voltál már olyan helyzetben, hogy valami trendit, vagy különlegeset szerettél volna alkotni akár ajándéknak, akár a saját otthonod díszítésére. Itt egy nagyon egyszerű tipp ahhoz, hogy most ezeket megvalósítsd, és még exkluzív díszként is használhatod: készíts ceruzából képkeretet. A ceruza mérete, és sok színűsége miatt a saját elképzelésed szerint alakíthatod a képkeretet.

Divatos képkeret ceruza felhasználásával

A ceruza képkeretet sokféleképpen el tudod elkészíteni! Például ragassz két darab kihegyezett ceruzát a keret hosszú oldalára, a két rövid oldalhoz pedig szerkessz be két másik ceruzát. Vagy ha nagyon precíz vagy, akkor állítsd össze előre négy, (vagy több ceruzából)  a kívánt méretet, és a belső felükbe marj egy csíkot tapétavágó késsel, amibe belehelyezheted a képet (így nem esik ki a ceruzákból), ezek után már csak ragaszd össze a ceruzák találkozási pontjait.

Selejt ceruza felhasználási módjai

Nem kell egy vadonatúj ceruzakészletet beáldoznod arra, hogy ezt a képkeretet elkészíts. A képkeret állhat olyan ceruzából, ami kicsi (annyira kicsi, hogy már egy gyerek számára is kényelmetlen fogni), vagy olyan ceruzából, amit vásárokban szoktak árulni, de valójában a világon semmire nem jó és már meguntad. Ezek a régi, böhöm, nagydarab ceruzák egy nagy keretet is alkotnak, amíg a kisebb ceruzákból aprócska, igazolványképnyi képkeret is készülhet.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük