Régi, odaszáradt matrica eltávolítása

Lehetséges egy régi, megunt matrica eltávolítása úgy, hogy a körmöd is ép marad? Persze! A folytatásban eláruljuk, hogyan…

Mindenkinek van matrica-ragasztgatós kora

Talán nincs olyan gyerek a Földön, aki ne ragasztana matricákat az íróasztalára és a szekrényére, minden tiltás ellenére, sőt ragaszkodik hozzá és hallani sem akar a matricák levakargatásáról.

De eltelik 5-10 év, és a régi matricák már nem divatosak, új mesehősök jelennek meg és a régi, kopott, félig letépett matrica már uncsi és ciki. A matrica eltávolítása, leszedése azonban korántsem egyszerű, körmünk bánhatja és sajnos ha késsel akarod levésni onnan, az a bútorban is kárt tehet.

A matrica eltávolítása

Ne parancsolj rá bosszúsan, hogy kaparja le, ha odarakta, inkább segíts neki! Kapaszkodj meg, nem kell se éles penge, se véső, se borotvapenge, se jégkaparó

Ismered a WD-40 nevű szert?Ez egy eredetileg úrhajókhoz tervezett kenőanyag, ami nagyon hasznos találmány, számos felhasználási módjáról írunk mi is. A WD-40 csavarlazító, tisztító hatással is rendelkezik, fém felületeken pedig korróziógátló.

Csak fújd le a rászáradt matrica felületét a WD-40 nevű szerrel és egy perc múlva simán leszedhető!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük